Rapporteer deze groep
Medebeheerders
Rik Hogenakker (beheerder)
Details
Leden
Foto's
Discussies
 
Groepsinformatie
GroepsnaamHet Bloggertijnenklooster
Beschrijving
Is op DWJM je voornaam broeder, zuster, brother of sister? Dan sta je op deze website als kloosterling bekend en ben je in principe ook hier in ons klooster van harte welkom!

Ons Bloggertijnenklooster is natuurlijk ooit begonnen met een enkele blog. Het is nuttig om die eerst te lezen. Je vindt de blog via: http://sociaal.dwjm.nl/RikHogenakker/blog/5779/.

We gaan nu direct maar van start met monnikenwerk: namelijk het knippen van deze link, om die daarna te plakken in het zoekvenster linksboven in je browser.

Zoals je in de laatste alinea van de gevonden blog kunt lezen, gaat ook jouw leven als digitale kloosterling beginnen met een blog, maar dan van jouw eigen hand.

De Orde van de Bloggertijnen kent twee leefregels: (1) erkenning van, en respect voor de universele rechten van alle mensen en (2) de respectvolle en zorgvuldige omgang met onze dichtbije en verdere omgeving.

Graag zien we die leefregels in jouw eigen woorden terug in je persoonlijke intredeblog. Zo gauw we die op DWJM geplaatst zien, ben je hier in principe zeer welkom en zien we graag je aanmelding hier tegemoet!
Categorie Overig