Details
Leden
Discussies
Reacties
 
Groepsinformatie
GroepsnaamDrachten Wil je Meemaken doet een Serious Request
BeschrijvingDrachten Wil je Meemaken doet een Serious Request

Via de website Drachtenwiljemeemaken.nl is het plan opgevat om op een ludieke manier geld in te zamelen voor de Serious Request actie. Vanaf zaterdag 19 december kunnen mensen tegen betaling een wens in de grote Kerstboom op het Lawei Plein laten hangen. De eerste dagen worden de wensen verzameld en op donderdag 24 december wordt de boom daadwerkelijk versierd.

Lawei Plein
Inwoners van Drachten die actief zijn op dwjm.nl bemensen op zaterdag 19 december van 12-17 uur, maandag 21 t/m woensdag 23 december van 12-20 uur en donderdag 24 december van 12-17 uur een stand die te vinden is op het Lawei Plein. Vindt u het leuk/belangrijk om Serious Request te ondersteunen, en vindt u het leuk wanneer de traditionele Kerstboom eens een keer kleurrijk wordt versierd, koop dan een wenskaart (iedereen mag zelf weten wat hij of zij ervoor over heeft, maar minimaal € 2,- is de leidraad). Donderdag 24 december worden alle wenskaarten in de boom gehangen.

Het Glazen Huis
De opbrengst van de actie wordt op donderdag 24 december naar het Glazen Huis in Groningen gebracht waar de Radio 3FM dj's zich opmaken voor een spraakmakende finale.

Sponsoren
Inmiddels heeft een aantal sponsoren zich al gemeld om deze ludieke bliksemactie mogelijk te maken. Meer informatie vindt u op dwjm.nl. Informatie over Serious Request is te vinden via 3fm.nl


Lees meer via:

http://www.drachtenwiljemeemaken.nl/blog.php?user=ingeimelman1&blogentry_id=1534
Categorie Overig