Statistieken
Type gebruiker:Standaard gebruiker
Netwerk:DWJM
Profiel Bekeken:30388 x profiel bekeken
Vrienden:88 vrienden
Bijgewerkt:1 maand(en) geleden
Aanmeldingsdatum:Vrijdag 15 mei 2009
Groepen (12)
10/12 Dag van de kleine schrijver , buiten spelen , Centrum voor Jeugd en Gezin Smallingerland , Fan van Thalenparkje , Fotografie , Fotowedstrijd 2 , Het Eetcafé , Schuldhulpmaatjedrachten , Spreuktegeltje , Spuitbusjunkies , Sterk Meidenwerk Drachten , Wat jongeren willen in De Lawei...
Persoonlijke kalender
Profiel
Mijn vrienden
Reacties
Blogs
Evenementen
 
Persoonlijke informatie
Voornaam / naam bedrijf:
Straathoekwerk MOS
Achternaam :
Leeftijd: (68 jaar)
Geslacht:
Relatie:
Getrouwd
Werk / studie:
Valt allemaal onder de catagorie Hobby
Interesses / hobby's:
Laatste tijd veel fotograferen en filmen.....
Lijfspreuk :
Zeg niet wat je doet maar doe wat je zegt!

Films / series:
Ben een echte documentaire kijker.
Muziek:
Reggae, hiphop, blues, jazz, spirituals. Maar ook hoor ik vaak liedjes die tieners op usb stick mee nemen en echt wel kan waarderen. En natuurlijk ik hoor regelmatig metaalsnerpende geluiden en schorre stemmen; dus ben ik even regelmatig blij wanneer ik huiswaarts keer en mijn eigen muziek even in de cd-lade schuif!! (of mn usb-stick in de autoradio steek)
Wat doe jij voor Drachten:
Tieners en jongeren die een kleinere of langere tijd een beetje of meer uit het beeld verdwijnen weer inzichtelijk(er) maken bij gemeente en/of andere instellingen.

Voor het grootste gedeelte verder is het - gewoon er "zijn"!
Even voorstellen:
Geboren op 11 februari 1949 in Amsterdam.Met mijn vrouw samen 3 zoons opgevoed. Ik woon dus met Tjesje, in een fijn huis en onze tuin is onze trots. Wij hebben 2 slaapkamers over, want de kinderen zijn de deur al uit.De derde slaapkamer is eerder een grote kast en onze opbergkamer geworden omdat ik moeilijk afscheid kan nemen van het verleden.
Website: