Details
Leden
Foto's
 
Evenement informatie
Evenement: BALK Festival Noord 2020
Omschrijving: BALK Festival Noord 2020 is een korenfestival voor popkoren en vocalgroups in Noord Nederlands. Aan dit festival doen 24 koren mee.
De koren treden elk 20 minuten op. Een deskundige jury geeft feedback op het optreden in een juryrapport.

Door de variatie aan grote/kleine popkoren en vocal groups is het programma verrassend en inspirerend. Naast de optredens van de koren, worden er workshops, met inspirerende en leerzame thema’s georganiseerd voor deelnemende koren en ook voor het publiek.
O.a. Vocal Group Blue Note en Solid Sound Pop Vocals uit Drachten doen mee aan het festival.

De presentatie van het festival is in handen van Pedro Verhoeckx en Lucienne Meinsma, beide Drachtsters.

BALK is de landelijke bond voor alle koren en groepen die lichte muziek op hun repertoire hebben. BALK ondersteunt en stimuleert deze vorm van amateurkunst op vele manieren. De regionaal georganiseerde festivals hebben zich bewezen als zinvolle en inspirerende ontmoetingsdagen voor zangers en zangeressen van zowel koren als kleinere zanggroepen.

Solid Sound Pop Vocals is een swingend koor uit Drachten en bestaat uit enthousiaste amateurzangers en – zangeressen. Bij Solid Sound staat plezier in zingen voorop, maar dan wel in combinatie met kwaliteit, balans in stemmen, klankkleur en presentatie.
Datum / tijd: Zondag 22 maart 2020 van 10:00 tot 17:30
Gastheer Solid Sound Pop Vocals
Locatie: Schouwburg de Lawei
Toegangsprijs: € 5,00
Soort evenement: Publieksevenementen


Rapporteer dit evenement
Evenement beheerder(s)
SolidSound (Beheerder)