Details
Leden
Foto's
Reacties
 
Evenement informatie
Evenement: Concert CMV Crescendo Drachten & Talant
Omschrijving: Op zondag 15 september 2019 wordt er door CMV Crescendo Drachten i.s.m. Talant Drachten een uniek concert georganiseerd. Dit concert zal plaatsvinden van 15.30 uur tot 17.30 uur in het ontmoetingscentrum Carré (Talant), De Velden 1 in Drachten.

Deelnemende orkesten aan dit concert zijn:
• Huisorkest van Talant
• Syncoop, slagwerkgroep van Talant
• A-orkest CMV Crescendo Drachten

De presentatie van dit concert zal worden gedaan door Brechje Vlechje.

Dit concert is een initiatief van Crescendo Drachten die uit eigen ervaring weet hoe fijn het is om concerten te geven met en voor mensen met een verstandelijke of lichamelijke beperking. Het is niet alleen het plezier van deze mensen zelf wat mooi is om te zien maar ook zeker de energie die de muzikanten van Crescendo terug krijgen om met deze mensen op te treden. Crescendo laat zich na afloop van concerten ook regelmatig dirigeren door bewoners van Talant en reken maar dat ze dit orkest in de maat houden. En dat er bij het huisorkest en de slagwerkgroep van Talant goede muzikanten zitten zal het publiek ook zeker gaan horen. Kortom het wordt een geweldig concert met maar 1 doel: er SAMEN een fantastische muzikale middag van maken!

We willen de inwoners van de gemeente Smallingerland graag laten zien en horen wat deze unieke samenwerking tussen Talant & CMV Crescendo Drachten aan meerwaarde zal hebben voor de cultuur in de gemeente. Dit concert heeft als uitgangspunt dat alle deelnemende orkesten muziek willen maken zo goed als ze het zelf kunnen maar dat het plezier hierbij voorop staat. En dat er plezier zal zijn, dat weten we zeker! Het concert is toegankelijk voor alle inwoners van Drachten.

Dit bijzondere concert wordt mede mogelijk gemaakt door een verleende subsidie van de gemeente Smallingerland.
Datum / tijd: Zondag 15 september 2019 van 15:30 tot 17:30
Gastheer Talant
Locatie: Carré, ontmoetingscentrum Talant
De Velden 1, 9504 WH Drachten
Toegangsprijs: Gratis
Soort evenement: Publieksevenementen


Een uitnodiging aanvragen
Rapporteer dit evenement
Evenement beheerder(s)
Alex Looijenga (Beheerder)