Details
Leden
Foto's
 
Evenement informatie
Evenement: Dana Winner (Uit bewondering 2)
Omschrijving: Het voorbije seizoen trok ik door de theaters met mijn voorstelling ‘Uit Bewondering’. De reacties van het publiek waren zo positief en laaiend enthousiast dat ik besloten heb om het volgende theaterseizoen deze voorstelling opnieuw te spelen.
Mensen die nog niet zijn komen kijken moeten zeker een kaartje kopen. Jullie krijgen een prachtige voorstelling die bekoort vanaf de eerste seconde en totdat de laatste noot gezongen is. Meer dan 20 van de allermooiste liedjes worden afgewisseld met ontroerende, onverwachte of grappige verhalen over hetgeen ik bewonder.
Maar ook de mensen die de voorstelling al gezien hebben, zijn meer dan welkom en kunnen nog ‘ns komen kijken. Ik verwerk namelijk constant nieuwe elementen in mijn theaterconcerten. Dit kan de actualiteit van het moment zijn, maar er zullen ook nieuwe liedjes in de voorstelling zitten. Ook de tussendoor-verhaaltjes zullen anders worden. Dat kan perfect, want er zijn nog zo veel personen en zaken die ik bewonder en die tot nu toe nog niet aan bod gekomen zijn.
Laat u dus bewonderen en kom ook volgend seizoen genieten van mijn theatervoorstelling ‘Uit Bewondering’: een meeslepende en mooie mix van mijn grootste hits, een aantal prachtige covers en liedjes van vroeger die ik vanonder het stof gehaald en helemaal opgefrist heb.
De liedjes die ik zing en de kleine verhaaltjes die ik met het publiek deel maken er een pakkende en boeiende voorstelling van die niemand onberoerd zal laten.
Ik ben ervan overtuigd dat u een onvergetelijke avond zult beleven.
Liefs, Dana

Dana Winner zit al meer dan 25 jaar in het vak. En er komt maar geen einde aan haar succesverhaal. In 2016 won zij in eigen land de award voor Beste Zangeres en haar album PUUR leverde haar niet alleen een flink aantal grote hits op, maar de plaat bereikte intussen ook de platina status.
Vanaf 12 januari 2018 trekt ze de zalen in met een herneming van haar theatervoorstelling ‘Uit Bewondering 2’. Mis dit niet en zorg dat u erbij bent.
Datum / tijd: Donderdag 18 januari 2018 van 20:00 tot 23:00
Locatie: Schouwburg De Lawei
Burgemeester Wuiteweg 24
9203 KL Drachten
Nederland
Website: http://https://www.lawei.nl/zoeken/?zoekwaarde=dana+winner#modal=/theater/5154/Uit_bewondering/Dana_Winner/
Soort evenement: Publieksevenementen - Muziek


Rapporteer dit evenement
Evenement beheerder(s)
fvanhoof (Beheerder)