Geplaatst: Dinsdag 3 juli 2012 - 0 reacties(s) [ Reactie ] - 0 trackback(s) [ Trackback ]

Het zal de meesten opgevallen zijn, ik ben al geruime tijd niet meer aanwezig op DWJM met mijn weerpraatjes. Mijn hobby  "het weer" breide ik op deze site uit door regelmatig een weerpraatje te schrijven en ik heb dat 2 jaar lang met veel plezier gedaan. De ene keer wat frequenter dan de andere keer. Dit komt natuurlijk omdat er naast deze hobby meer in het leven is. Op een gegeven moment plaatste ik door mijn enthousiastme mijn praatjes op veel meer sites, en het werd eigenlijk wat teveel.

Enkele maanden gelden kwam ik nog eens in een moeilijke fase van mijn leven, en ik had niet meer het enthousiastme en de kracht om regelmatig een blog te schrijven. Ik verdween even van DWJM. Nu het eindelijk weer wat beter gaat en de zin in het "lezen" van de weerkaarten terug kwam heb ik besloten om een speciale facebookaccount te openen voor mijn hobby, en het daarbij te laten. Dus niet meer van site naar site hoppen, maar gewoon het facebookaccount zoveel mogelijk bijhouden met alles wat met het weer te maken heeft.

Het grote voordeel hiervan is dat zodra ik een weerpraatje geschreven heb, iedereen die "vriend" van me is het meteen kan lezen op zijn "nieuwsoverzicht" pagina. Ik heb ook een tijdje gedacht aan een eigen site, maar die moet dan ook daadwerkelijk bezocht worden. Nu wordt het laatste weernieuws "naar je toegebracht". Ook kost een eigen site in 9 van de 10 gevallen een paar eurootjes, en facebook is gratis. Ook een voordeel natuurlijk.

Wie dus belang heeft om mijn praatjes te volgen op Facebook is van harte uitgenodigd om lid te worden van mijn speciale weerpagina. Je moet dan natuurlijk wel een account hebben bij facebook.

Ik heet jullie allen van harte welkom, en natuurlijk blijf ik ook hier regelmatig even neuzen, maar de weerpraatjes zijn op DWJM voorbij.

http://www.facebook.com/weeramateureric.boersma

 

 

 

Delicious Digg Facebook Fark MySpace