Geplaatst: Woensdag 28 april 2021 - 0 reacties(s) [ Reactie ] - 0 trackback(s) [ Trackback ]

Heeft u dat ook? Een dubbele Pfizer-vaccinatie tegen een Corona-variant? In het Paardensportcentrum in Dr88888? Ik wel als 83-jarige.

Heeft u dat ook? Dat u regelmatig geattendeerd wordt dat ontvangen en zelf afdrukken van berichten, formulieren OP PAPIER niet nodig is? Dat minder bomen hoeven te worden gekapt als u die info digitaal opslaat? Een loffelijk streven terwijl naast alle reclames op TV, in krant en tijdschrift ook nog wekelijks een fors pak reclame door de brievenbus geduwd wordt?

Heeft u dat ook? Dat u (maanden na de eerste oproep om een afspraak te maken voor vaccinatie) deze week een brief van het MINISTERIE op de deurmat ligt om je te herinneren aan het feit dat uit hun administratie blijkt dat u nog steeds NIET is gevaccineerd? 

OM MOE VAN TE WORDEN ( maar hoera...de PORT is al voorgeschoten)

 

Geplaatst: Woensdag 14 april 2021 - 0 reacties(s) [ Reactie ] - 0 trackback(s) [ Trackback ]
Categorie: Dát Dr88 wil je NIET meemaken.

   Schrik niet.....als binnenkort een reusachtig militair vrachtvliegtuig  pal over de boomkruinen van de bebouwde kom van Drachten-City scheert. Op een vlieghoogte van eerder 16 meter boven de daken dan op 160 meter minimaal.  Want dát gebeurde wel vaker: 

20 mei 2020  Inmiddels is de zwaar vervuilende en ziekmakende Hercules ook weer gesignaleerd in Friesland en rondom #vlbleeuwarden. Vliegt continu op slechts 300 meter boven mens, dier en natuur. Snuiven maar! 

Het gemeentebestuur van Smallingerland beweert nog steeds van niets te weten. Mijn beroep op de wet Openbaarheid van Bestuur hielp niet. 30 april 2020: een woordvoerder van Smallingerland berichtte dat inderdaad een Hercules van de luchtmacht té laag en over het centrum van Drachten vloog: "kan gebeuren".

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

https://t.co/hwxBJTD7DX 

Het zou gaan om de oefening Orange Bull, waarbij boven de Vliehors

alt 

wordt geoefend met (zeer) laagvliegende Hercules-C130 . Die vier monsters stonden aan de grond ter reparatie van "technische mankementen. Denkelijk gaat het om de hoogte- en navigatie-instrumenten. 

Ook beide C-130 Hercules transportvliegtuigen die sinds maandag parachutisten en ladingen zouden droppen, staan aan de grond. De bedoeling was dat de luchtmacht zou oefenen ter voorbereiding op een inzet in Mali later dit jaar. De toestellen hebben te kampen met technische mankementen. Eén van de defecte toestellen is naar verwachting woensdagavond weer inzetbaar. 

Verzoek: ALS dat gebeurt...zou u dan het GEMEENTEBESTUUR wat wijzer willen maken? Locatie, tijd, datum, geschatte vlieghoogte, vliegrichting...FOTO, VIDEO ? 

Op 16 april 2021 werd urenlang rondjes gevlogen boven Noord-Friesland. Ook boven de broedgebieden op Schiermonnikoog. Het doel van de operatie was oefening in het droppen van goederen en parachutisten op de Vliehors. Was de navigatie defect? En de hoogtemeter? Tot 22 april  wordt ook de oefening Deviant Dragon gehouden  boven de Noordzee en Noord-Friesland. Formaties van 50  gevechtsvliegtuigen gaan in grootschalige luchtgevechten trainen voor inzet tegen IS-doelen in Irak en Syrië.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vermeldingswaardig is, dat er een militaire vliegroute ten OOSTEN van Drachten kan worden gebruikt, dat de toegestane vlieglaagte zoi'n 160 meter is en dat alleen in noord-Zuid-richting gevlogen mag worden.