Geplaatst: Zaterdag 28 november 2020 - 1 reacties(s) [ Reactie ] - 0 trackback(s) [ Trackback ]
Categorie: Dát Dr88 wil je NIET meemaken.

 https://bit.ly/2V8RD8r

 

 

De pensioenen waren in de praktijk helemaal niet gegarandeerd ondanks de belofte dat ze elk jaar voor koopkrachtverlies zouden worden “geïndexeerd”. De koopkracht loopt al tien jaar terug met nu al 25 procent. Ook worden risico’s van financiële tegenvallers nu al op de deelnemers afgewenteld. Van belang voor de gepensioneerden is, dat daarvoor geen buffers nodig zijn, want er is voldoende geld om pensioenen op peil te brengen en om gedupeerden schadeloos te stellen. Inkomstenbelasting-vrij.

Geplaatst: Vrijdag 20 november 2020 - 0 reacties(s) [ Reactie ] - 0 trackback(s) [ Trackback ]
Categorie: Testcategorie

 

Een klein M-beetje over de invasie van het Corona-virus

           ->   https://bit.ly/33ugkzr

 

          (over komst van een vaccin)

Geplaatst: Woensdag 18 november 2020 - 0 reacties(s) [ Reactie ] - 0 trackback(s) [ Trackback ]
Categorie: CORONA-VIRUS

 

 Met de voortijdse aankoop door Nederland van een coronavaccin is de hoop gevestigd op het Pfizer-vaccin. Maar de distributie ervan zal zeker problemen opleveren, want het middel moet voor de zekerheid diep onder het vriespunt bij minus 80 graden Celsius worden vervoerd en opgeslagen omdat het de stof ribonucleïnezuur bevat. Dat zuur is zeer gevoelig. Deskundigen weten niet precies hoe gevoelig en er is geen tijd om dat uit te zoeken.

  Transport van het vaccin moet dus bij tenminste - 80 graden. Er zijn weinig bedrijven die zo’n klus kunnen klaren. HOE en waar het vaccin bij verspreiding over geheel Nederland wordt opgeslagen is niet bekend. En…de entstof moet vóór gebruik LANGZAAM worden ontdooit naar zo’n 40 graden boven nul. Dat alles bedenkelijk “gewoon” in de huisartspraktijk. En daar is niet op gerekend, noch wat betreft koelgelegenheid noch voor wat betreft de benodigde hoeveelheid inentingen per maand, week en dag.

 

Geplaatst: Woensdag 18 november 2020 - 0 reacties(s) [ Reactie ] - 0 trackback(s) [ Trackback ]

 

Met het CDA voorop omarmde de Tweede Kamer in Den Haag vandaag een volgend Deltaplan voor het Noorden. De Lelylijn Heerenveen, Drachten, Groningen v.v. en extra huizenbouw moeten de economie in Fryslân vooruit helpen.

Geplaatst: Vrijdag 13 november 2020 - 0 reacties(s) [ Reactie ] - 0 trackback(s) [ Trackback ]
Categorie: Dát Dr88 wil je NIET meemaken.

 alt

Geplaatst: Maandag 2 november 2020 - 0 reacties(s) [ Reactie ] - 0 trackback(s) [ Trackback ]

 

Gesprek

 
Link naar het Vers Voor Vandaag -> bit.ly/39QgZyu
 
 
alt

 

 
What do you want to do ?
New mailCopy
alt
Geplaatst: Maandag 2 november 2020 - 0 reacties(s) [ Reactie ] - 0 trackback(s) [ Trackback ]
Categorie: expositie

 In deze CORONA- lock-down brengt MediaArt in de "etalage" van Tresoar een installatie van "neon"-buisjes. Het is de bedoeling dat aan/uit verlichting van op/neer, heen/weer bewegende buisjes woordjes vormen en veel woordjes een "gedicht". Iedereen kan deelnemen in dat project door een woordje op te sturen. Vóór 1 november a.u.b.

Ter verduidelijking: er is een YouTube-filmpje te vinden onder de link bit.ly/3kRBG1v

alt
 
alt
 
What do you want to do ?
New mailCopy
alt