Geplaatst: Dinsdag 5 januari 2021 - 0 reacties(s) [ Reactie ] - 0 trackback(s) [ Trackback ]
Categorie: CORONA-VIRUS

 Ynformaasje oer faksinaasje > bit.ly/38YQMNV

Gemeentelijke informatie over de Corona-uitbraak en de vaccinatie er tegen:  'Er zijn geen resultaten gevonden voor ‘Corona vaccinaties’
 
alt
Geplaatst: Maandag 14 december 2020 - 0 reacties(s) [ Reactie ] - 0 trackback(s) [ Trackback ]
Categorie: CORONA-VIRUS

alt

 

En daar is ook een nadere uitleg: Corona-virus- vraag & antwoord onder deze link ->  bit.ly/2w9QnJ5
 
 
alt
Geplaatst: Woensdag 18 november 2020 - 0 reacties(s) [ Reactie ] - 0 trackback(s) [ Trackback ]
Categorie: CORONA-VIRUS

 

 Met de voortijdse aankoop door Nederland van een coronavaccin is de hoop gevestigd op het Pfizer-vaccin. Maar de distributie ervan zal zeker problemen opleveren, want het middel moet voor de zekerheid diep onder het vriespunt bij minus 80 graden Celsius worden vervoerd en opgeslagen omdat het de stof ribonucleïnezuur bevat. Dat zuur is zeer gevoelig. Deskundigen weten niet precies hoe gevoelig en er is geen tijd om dat uit te zoeken.

  Transport van het vaccin moet dus bij tenminste - 80 graden. Er zijn weinig bedrijven die zo’n klus kunnen klaren. HOE en waar het vaccin bij verspreiding over geheel Nederland wordt opgeslagen is niet bekend. En…de entstof moet vóór gebruik LANGZAAM worden ontdooit naar zo’n 40 graden boven nul. Dat alles bedenkelijk “gewoon” in de huisartspraktijk. En daar is niet op gerekend, noch wat betreft koelgelegenheid noch voor wat betreft de benodigde hoeveelheid inentingen per maand, week en dag.

 

Geplaatst: Zondag 11 oktober 2020 - 0 reacties(s) [ Reactie ] - 0 trackback(s) [ Trackback ]
Categorie: CORONA-VIRUS

 

alt

 

Het aantal met COVID19 en Covid20 besmette mensen loopt enorm op. Daarom is het Smallingerlandse gemeentehuis de komende tijd nog gesloten. Behalve voor een enkeling met een afspraak én een mond/neusmasker op. Daarvoor kan ook een niet-medisch masker gebruikt worden. Raak de stof zo min mogelijk aan en alleen met schone handen. Later kun je een wegwerpmasker kwijt in je grijze afvalcontainer of onderweg in een hondenpoepbak.

 

 alt
 
Copy
alt
Geplaatst: Woensdag 2 september 2020 - 0 reacties(s) [ Reactie ] - 0 trackback(s) [ Trackback ]
Categorie: CORONA-VIRUS

alt

fanvanfryslan.nu/wp-content/uploads/2020/06/Vignet-VERSVANVANDAAG.jpg

Geplaatst: Maandag 11 mei 2020 - 0 reacties(s) [ Reactie ] - 0 trackback(s) [ Trackback ]
Categorie: CORONA-VIRUS

 alt

   Tip: Eet elke ochtend zes teentjes knoflook  (dat helpt niks tegenCovod-19 maar iedereen houdt wel grote afstand).

Nog steeds zijn er mensen die niet weten wat anderhalve meter is. Hierbij een tip: Elke trottoirband is één meter en 5 trottoirtegels zijn 5x30cm=150 centimeter lang ......... en dát is best langer dan twee armen of beentjes.