Geplaatst: Zaterdag 2 januari 2021 - 0 reacties(s) [ Reactie ] - 0 trackback(s) [ Trackback ]
Categorie: Testcategorie

 Do you want to do it ?

Informatie over inenting met het Pfizer vaccin in Fryslân en omkriten ---> What do you want to do ? Kom eens langs op het  adres               bit.ly/3hyJ5Cd

alt
Geplaatst: Vrijdag 20 november 2020 - 0 reacties(s) [ Reactie ] - 0 trackback(s) [ Trackback ]
Categorie: Testcategorie

 

Een klein M-beetje over de invasie van het Corona-virus

           ->   https://bit.ly/33ugkzr

 

          (over komst van een vaccin)

Geplaatst: Dinsdag 30 juni 2020 - 0 reacties(s) [ Reactie ] - 0 trackback(s) [ Trackback ]
Categorie: Testcategorie

 AsDonderdag worden maar liefst VIER nieuwe wethouders in sMallingerland geïnstalleerd: Maria le Roy (wethouder in Zeeland* ), Felix van Beek (griffier in Leeuwarden*), Robin Hartogh Heys van de Lier( wethouder in Arnhem* )  en Bert Westerink ( wethouder in Winsum*). Allen zijn geselecteerd uit 81 sollicitanten en uitverkoren vanwege hun deskundigheden..

De overgebleven, huidige DRIE wethouders: Marjan Sijperda (ELP), Piet de Ruiter (FNP-GL) en Sipke Hoekstra (VVD) mogen (met behoud van wachtgeld) hun biezen pakken. De gemeenteraad liet en laat zich graag verrassen. 

 

*) hun laatste bestuurlijke functies.

Geplaatst: Zondag 29 september 2019 - 0 reacties(s) [ Reactie ] - 0 trackback(s) [ Trackback ]
Categorie: Testcategorie

 alt

Geplaatst: Vrijdag 20 september 2019 - 0 reacties(s) [ Reactie ] - 0 trackback(s) [ Trackback ]
Categorie: Testcategorie

 alt

 

Waarschijnlijk heb je zo'n appeltje-voor-de dorst nog nooit gezien. Het is namelijk een zeer zeldzame tekening, ontdekt in 1947 op het fruit van een appelkweker. Wat je ziet zijn allerlei "tekens" op en zelfs in de appelschil.  De groenteman had deze gravures nog nooit gezien of van gehoord. Diepgraverij in Google's vraagbaak leerde dat het gaat om het werk van de larve van een MINEERDER, die oppervlakkige MIJN-gangen graast op bladeren en vruchten.Gelukkig bleek deze appel er geschild puntgaaf uit te zien en lekker te smaken.  

Geplaatst: Vrijdag 9 november 2018 - 0 reacties(s) [ Reactie ] - 0 trackback(s) [ Trackback ]
Categorie: Testcategorie

 

                   NONO supermarket

Nono-vember 2018.

In de ruimten van de Drachtster Galerij *) staan al klaar: een schaaltje kersenbonbons en enkele flessen wijn. Als demo voor de expositie/presentatie van de vernieuwende NONO-technologie. Deze super-expositie is gepland van 28 oktober t/m 9 december 2018. En op 18 november om 13:30 is er een nono-demonstratie in een “NONO-super”. Een supermarket stampvol imaginaire producten op no-no schappen., bedoeld als kennismaking, voorlichting en bewustwording over omstreden technologische ontwikkelingen. En dát zomaar in de Galerij voor locale, vandaag-de-dagse kunstuitingen uit Smallingerland en omstreken.                    Gratis parkeerplek treft u jaja aan op het aangrenzende  Kiedewiet Nonoplein.

*) Galerij bij theater De Lawei, ingang Gauke Boelensstraat. De Galerij is voor Friesland een unieke expositieruimte voor hedendaagse kunst. Beeldend kunstenaars uit Noord-Nederland exposeren abstracte, figuratieve en toegepaste kunst in alle denkbare stijlen en technieken. Maar ook kunstenaars uit de rest van Nederland die belangwekkend of vernieuwend zijn voor de hedendaagse kunst en voor Friesland, vinden er hun expositieruimte. 

Info > https://www.lawei.nl/kunst/

Geplaatst: Donderdag 10 mei 2018 - 0 reacties(s) [ Reactie ] - 0 trackback(s) [ Trackback ]
Categorie: Testcategorie

 alt