Tijdelijke extra P op Raadhuisplein

De parkeercapaciteit aan het Raadhuisplein wordt tijdelijk met 30 extra plekken vergroot. Die ruimte is er in de komende weken. Het eerste graafwerk voor de bouwfase wordt na afronding van de asbestsaneringen rond de jaarwisseling verwacht. Als het graafwerk gaat beginnen, zullen de tijdelijke parkeerplaatsen moeten wijken voor de aanleg van de ondergrondse parkeergarage.

De gemeente is nu de extra parkeerruimte aan het aanleggen. Het is de bedoeling dat bezoekers er vanaf het komend weekend gebruik van kunnen maken. Het gaat ook nu om een betaald parkeerterrein. De parkeerautomaat staat in het trottoir langs de éénrichtingsroute.

Aantel keer bekeken: 2541     Meld ongepaste inhoud
Discuseer aan de stamtafel

Schuif aan bij de stamtafel en bespreek dit onderwerp.

Reacties (2)  [ bekijk alle reacties ]
thalenvisser - 16:24 Maandag 14 november 2011 Bericht verzenden
P is gewoon parkeren ,dat is algemeen bekend .sinds wanneer betekend P pik ??
dus als jij een bord met een P ziet dan denk je dat het een pik is .
maar vind het wel weer lachwekkend hahaha want dan hebben we aardig wat pikken in het centrum
JaCobDR88 - 21:54 Zaterdag 12 november 2011 Bericht verzenden
Wat leest dit toch raar : 'Tijdelijke extra P op Raadhuisplein ' Heeft men dat tijdelijk de PIK op 't raadhuisplein, neu toch ? Maar het lijkt wel zo als men de beginletter P zo ziet, want P staat namelijk ook voor PIK. Doe het dan gelijk goed; zet er toch gewoon 'tijdelijke extra parkeerplaatsen op Raadhuisplein' in het kader, leest wat netter vindt je ook niet ? #Jeumig