Geplaatst: Dinsdag 25 februari 2020 - 0 reacties(s) [ Reactie ] - 0 trackback(s) [ Trackback ]
Categorie: De kunst is veilig

Hogenakker - HOMER

 

alt

Fotografie en bewerking: Kreaterbueau VULKAAN
 

Smallingerlandse gouden tijden zijn voorbij.

Niet financieel of politiek, maar allebei.

 

 alt

Fotografie en bewerking: Kreaterbueau VULKAAN

 

Achterwaarts          Voorwaarts

 

Geplaatst: Woensdag 19 februari 2020 - 0 reacties(s) [ Reactie ] - 0 trackback(s) [ Trackback ]
Categorie: De kunst is veilig

Hogenakker - HOMER

 

alt

Alle zeepbellen verzamelen

Fotografie en bewerking: Kreaterbureau VULKAAN

 

Achterwaarts          Voorwaarts

 

Geplaatst: Zaterdag 8 februari 2020 - 0 reacties(s) [ Reactie ] - 0 trackback(s) [ Trackback ]
Categorie: Marmelady

Hogenakker - HOMER

 

Slapen en dromen

Ja ja, nou weten we het wel. Ik slaap inderdaad veel. Of ik ook droom? Natuurlijk droom ik, net als alle andere katten. Leuke en minder leuke dromen. Soms zelfs een nachtteef. Wat dat is? Een nachtteef is hetzelfde, als wat mensen gek genoeg een nachtmerrie noemen. Ik droomde dat ik dood op straat lag. Dat is al gek genoeg, want ik ben altijd heel voorzichtig. Bovendien zag ik mijzelf liggen, van bovenaf gezien. Zo ongeveer.

 

alt

Fotografie: Kreaterbureau VULKAAN

 

Het was maar een droom

Maar in werkelijkheid lag ik heel rustig te slapen. Uiterlijk dan. Van binnen stond ik natuurlijk bol van de stress, door die enge droom. Een mirakel, hoe vredig je er dan toch nog bij kunt liggen. Zo ongeveer.

 

 alt

 Fotografie: Kreaterbureau VULKAAN

 

Ja hoor, ook op een harde ondergrond slaap ik prima. Wat mijn huisgenoten ervan vinden, dat ik altijd en overal kan slapen? Stinkend jaloers natuurlijk, al zullen ze dat nooit toegeven. Ze zeggen liever dat ze mij maar een lui mormel vinden. Ze moeten het er maar mee doen, want vertrekken zit er voor mij niet in. Hoe ik daar zo zeker van ben? Ze kunnen mij aan de straatstenen niet kwijt.

 

Achterwaarts          Voorwaarts