Statistieken
Type gebruiker:Standaard gebruiker
Netwerk:DWJM
Profiel Bekeken:2229 x profiel bekeken
Vrienden:0 vrienden
Bijgewerkt:1 jaar geleden
Aanmeldingsdatum:Donderdag 12 april 2012
Persoonlijke kalender
Profiel
 
Persoonlijke informatie
Voornaam / naam bedrijf:
LevensCoaching
Achternaam :
Leeftijd: (64 jaar)
Geslacht:
Woonplaats:
Drachten
Werk / studie:
LevensCoach Psycholoog
Lijfspreuk :
Life's not about waiting for the storms to pass.
It's about learning to dance in the rain!
Wat doe jij voor Drachten:
Het leven kan soms een puzzel zijn die je niet zomaar even in elkaar schuift. Hoe fijn is het te weten dat iemand samen met jou die verdraaid lastige levenspuzzels wil maken. Al 25 jaar puzzel ik met mensen om hun levenspuzzel weer tot een mooi geheel te maken. Dat kan je eigen puzzel zijn, maar ook die van je relatie of werk. Ik ken elke puzzel, van losse stukjes tot een mega berg zonder voorbeeldplaatje. Maak een afspraak met mij om samen te kijken hoe we jouw levenspuzzel weer passend in elkaar kunnen krijgen. Spreek met Freek staat voor een man die verbinding maakt van hart tot hart. Wat ik aanbied zijn geen standaard puzzeloplossingen, niet even een snelfix. Nee, ik kijk naar ieder zijn of haar persoonlijke puzzel en zorg voor een jouw passende oplossing. Dat kan zijn met persoonlijke gesprekken face to face, maar ook net zo makkelijk online. Kun je overdag niet een afspraak maken? Geen punt, ik werk ook in de avonduren.
Even voorstellen:
Wil je meer écht leven uit het leven halen?
Geef jezelf een coachpépboost met mij!
Al 25 jaar ben ik een levenscoach en psycholoog die elke storm kent van het leven. Ik heb elke dwarsigheid, verroesting en knetterende onweersbui meegemaakt. Wat ik heb geleerd van het leven is niet wachten tot de storm gaat liggen, maar dat je leer dansen in de regen. Het heeft in mij veerkracht, creativiteit en positiviteit losgemaakt.

Door samen in gesprek te gaan met mij ga je je eigen veerkracht en positiviteit (her)ontdekken. Om vooral de sterke in jezelf te ontdekken en deze verder te ontwikkelen. Want als het leven saai en voorspelbaar is er geen uitdaging meer voor nieuwe prikkels en andere leefervaringen. Je leeft dan ingedut en leeft op de automatische piloot je leven. Ken je dat gevoel? Durf jezelf uit te dagen voor nieuwe levenservaringen! Laat je leven weer bruisen en volop stromen. Maak een gelukssprong, vergroot je zelfvertrouwen. Leef meer vanuit je gevoel en maak keuzes van je hart, niet van uit je verstand.
Website: