Geplaatst: Vrijdag 20 april 2012 - 12 reacties(s) [ Reactie ] - 0 trackback(s) [ Trackback ]

Vandaag kom ik naar Eindhoven om afscheid van je te nemen. Het is mooi geweest. 83 is een hele leeftijd. We hebben de deur niet bij elkaar plat gelopen maar toch altijd wel contact gehouden. Te weining? Ja misschien wel maar we weten allebei wel waarom. Ik realiseer me nu waarom je me zo dierbaar bent Fons. Heb niet zoveel herrineringen van mensen die onvoorwaardelijk van mij hielden. Dat heb jij wel gedaan. Het kind in mij is je daar nog steeds erg dankbaar voor. Altijd een feest als je kwam. En altijd fijn om bij je te logeren ookal lukte dat niet elk jaar. Ik vind dat ze je hadden moeten begraven op te Efteling Fons. Bij Hans en Grietje in de tuin. Maar goed dat bleek niet haalbaar. Gepraat als brugman Fons maar het zit er niet in. Maar goed het lijkt mooi weer te worden. Nu neem ik marsen mee en nog meer lekkers. We maken er maar een mooie dag van. Je blijft mijn suikeroompje.

Geplaatst: Donderdag 12 april 2012 - 10 reacties(s) [ Reactie ] - 0 trackback(s) [ Trackback ]

Persbericht:

Lionsclub Livius Drachten steunt Stichting Sterk Meidenwerk Drachten

De president van Lionsclub Livius Drachten, Douwe Offringa, heeft op dinsdag 10 april 2012 een cheque van € 1000,- overhandigd aan Gepke Blaauw van Stichting Sterk Meidenwerk Drachten. Dit bedrag is door de Lionsclub bijeengehaald met het organiseren van de "20 van Drachten", een jaarlijks hardloopevenement dat op 2 oktober 2011 is gehouden.

Lionsclub Livius steunt Stichting Sterk Meidenwerk Drachten omdat deze stichting zich, met uitsluitend vrijwilligers, inzet om meiden tussen de 11 en 18 jaar een sociaal maatschappelijke basis te bieden. De meiden wordt een veilige plek geboden waar ze zich op hun gemak voelen. Op speelse en persoonlijke wijze wordt gewerkt aan onder andere weerbaarheid, talent ontwikkeling en gedrag. Ook wordt de meiden geleerd hoe ze kunnen omgaan met zaken als drugs, alcohol, pesten en grensoverschrijdend gedrag.

alt

De spin-off van de activiteiten van Stichting Sterk Meidenwerk Drachten is groot en er zijn plannen voor uitbreiding van de activiteiten en doelgroepen. Hiervoor moet echter een businessplan opgesteld worden. De Lionsclub Livius heeft zich opgeworpen om Gepke Blaauw en haar stichting niet alleen financieel te ondersteunen, maar ook te helpen bij het maken van een doordacht en uitvoerbaar businessplan voor de toekomst.

 Op de foto:

Gepke Blaauw van SSMWD ontvangt de cheque uit handen van Douwe Offringa