Geplaatst: Zaterdag 17 maart 2012 - 8 reacties(s) [ Reactie ] - 0 trackback(s) [ Trackback ]

Het DWJM Netwerkplein 2012

Komt er weer aan! Aanstaande dinsdag en woensdag barst het netwerkgeweld weer los in het WTC Expo gebouw te Leeuwarden. Het Drachtster DWJM Netwerkplein is er bijna klaar voor. Afgelopen donderdag is begonnen met de opbouw. Op Vrijdag zag het er uit zoals op onderstaande foto:

alt

We zijn trots met de komst van Het Innovatiecluster. Dit cluster bestaan o.a. uit Philips, Neopost en Kiestra Lab Automation. Zie voor de volledige deelnemerslijst de volgende website: www.tymo.nl/nl/netwerkplein

Weer is het ons gelukt om een grote stap voorwaarts te zetten. Het concept is aangescherpt en het plein is nu veel overzichtelijker ingericht. Geen verhoogde vloer meer die toch een opstakel vormde en ook geen banieren meer rondom ons plein. Daarmee heeft het plein een veel opener karakter gekregen en komen de lampenkappen beter tot hun recht. Het staat erg vrolijk al die bonte lampenkappen.

Het plein is nog in de opbouw maar zelfs helemaal leeg ziet het er nu al super uit. Ik denk dat het weer gaat aanslaan dit jaar. Mede doordat de totale beurs is gekrompen van 3 hallen naar 2 hallen. Minder deelnemers dus. Maar mijn verwachting is (met dank aan het heldere inzicht van Sake) dat er wel ongeveer evenveel bezoekers gaan komen. Die moeten zich dan op 2/3 deel van de totale oppervlakte van vorig jaar ophouden. Het kan dus niet anders dan dat het in de twee hallen nu veel drukker gaat worden. Ik zeg laat laat maar komen, we zijn er klaar voor!

Ik heb nog enkele vrijkaarten beschikbaar. Ook dit jaar kies ik er weer voor om mijn 50 relatiekaarten gratis weg te geven via de Social Media. Mocht u nog kaarten willen ontvangen stuurt u dan een berichtje naar info@mijntekenaar.nl met uw naam, adres gegevens en het aantal kaartjes dat u graag wilt ontvangen. Dan probeer ik die nog op tijd bij u in de bus te krijgen. Op = Op

Hopelijk tot ziens op de beurs!