Geplaatst: Zaterdag 28 november 2020 - 0 reacties(s) [ Reactie ] - 0 trackback(s) [ Trackback ]
Categorie: Digitaal Waardevol Jongbejaard Monument

  Dutch Volcano - HOMER

 

alt

De Uil van Minerva crasht bij het krieken van de dag (fractal)

Digitale technieken - Kreaterbureau VULKAAN

 

( The Owl of Minerva crashes at the crack of dawn )


Achterwaarts          Voorwaarts

 

Geplaatst: Dinsdag 24 november 2020 - 0 reacties(s) [ Reactie ] - 0 trackback(s) [ Trackback ]
Categorie: Van dummies tot dominees

  Dutch Volcano - HOMER

 

Drachten staat hol van de religie

Vorig jaar schreven wij nog dat Drachten bol staat van de religie. Maar wat bol was, is hol geworden. De kerkgebouwen zijn op dieet; er mag nog maar een klein groepje kerkgangers naar binnen. Op internet zien wij het omgekeerde. Jaar na jaar trekt onze relipopmusicalsoap meer lezers en luisteraars. In het afgelopen jaar waren dat er gemiddeld 263 per aflevering. Dat is een aardig digitaal theatertje vol. En er zijn 45 afleveringen, zodat we vorig jaar bijna 12.000 bezoekers mochten ontvangen. Misschien heeft corona daarbij een rol gespeeld. Want in deze tijd beweegt men zich digitaal vrijer en veiliger dan in de echte wereld.

 

Enige relipopmusicalsoap ter wereld

Dus gaan we ook in 2021 volop door met onze relipopmusicalsoap. Deze productie heeft jaren terug op DWJM Sociaal een royaal bemeten plek gekregen, in zo'n 45 blogs. Klaar dus zou je denken. Maar nee, elk jaar doen onze redacteuren de ronde en voegen per blog weer een korte reactie toe. Deze reacties verbinden de relipopmusicalsoap met de dagelijkse actualiteit. En bijna elke keer zorgen we ook voor een muzikale illustratie. We doen dat met een link naar bijvoorbeeld YouTube en mikken vooral op het populaire genre, in plaats van op kerkmuziek. Want religie heeft oude wortels, maar moet het ook zien te rooien in deze moderne en snelle tijd. En als initiatief van buiten de kerkmuren, helpt de relipopmusicalsoap daar graag aan mee. Maar dan vooral met links naar popmuziek.

 

Vanaf december de achtste jaargang

We starten in december met de achtste jaargang van onze relipopmusicalsoap. En net als anders reizen we op onze eigen manier langs de kerkelijke hoogtijdagen. En zelfs verder. Dat is een goede aanleiding voor de plaatsing van deze blog. Waarin we de relipopmusicalsoap nu al driemaal hebben verlinkt. Deze links brengen je naar de homepagina van het gebeuren. Dus kijk uit. We zeggen dit met nadruk. Dan kan niemand later zeggen dat zij of hij niet gewaarschuwd was. Want sommigen menen dat de erfenis van Calvijn hier zijn meest heidense vorm aanneemt. Komt dat dus vooral (niet) zien.

 

Achterwaarts          Voorwaarts

 

Geplaatst: Vrijdag 13 november 2020 - 0 reacties(s) [ Reactie ] - 0 trackback(s) [ Trackback ]
Categorie: Digitaal Waardevol Jongbejaard Monument

 

EXPOSITIE

 

INTELLIGAL ARTIFICIENCE

DiepsteSlaap 1a.jpg

  

EXPO SITE  -  DWJM Zakelijk

veilig want digitaal

  

Fictief Collectief Www & wwW

een concept van

 VULKAAN

  

vanaf vrijdag de 13e

november 2020

  

WELKOM


 

Achterwaarts          Voorwaarts