Geplaatst: Donderdag 28 november 2019 - 0 reacties(s) [ Reactie ] - 0 trackback(s) [ Trackback ]
Categorie: Van dummies tot dominees

  Dutch Volcano - HOMER

 

Drachten staat bol van de religie

De maatschappelijke activiteiten in Drachten zijn goed ontwikkeld. Een niet onaanzienlijk deel daarvan heeft een religieuze basis. En zoals wij geïnteresseerd zijn in de plaatselijke politiek en de bedrijvigheid in Drachten, zo volgen wij ook levensbeschouwelijke lijnen. En niet alleen dat, maar we trekken af en toe ook graag aan die lijnen, om zodoende tot zinnige interactie te komen. Dat doen we niet voor de vuist weg, maar volgens een vast jaarlijks stramien: met de relipopmusicalsoap.

 

Enige relipopmusicalsoap ter wereld

De relipopmusicalsoap heeft jaren terug op DWJM Sociaal een royaal bemeten plek gekregen. Er zijn maar liefst 45 bloigs mee gemoeid. Klaar dus zou je denken. Maar nee, elk jaar weer doen onze redacteuren de ronde en voegen per blog een korte reactie toe. Deze reacties verbinden de relipopmusicalsoap met de actualiteit en sluizen er zelfs nog wat extra muzikale noten naar binnen. Religie heeft vaak oude wortels, maar moet het ook zien te rooien in deze moderne en snelle tijden. Als fenomeen van buiten de kerkmuren, geeft de relipopmusicalsoap graag een zetje in die richting.

 

Vanaf december de zevende jaargang

Veel levensbeschouwingen hebben iets met het getal zeven. We gaan daar nu niet verder op in. Wel starten we in december met de zevende jaargang van de relipopmusicalsoap. Dat leek ons een goede aanleiding voor deze actuele blog, waarin de relipopmusicalsoap nu al driemaal is verlinkt. Deze links voeren naar de homepagina van het gebeuren. We zeggen dit met nadruk, zodat niemand later kan zeggen dat zij of hij niet gewaarschuwd was. Want sommigen zijn van mening dat we hier te maken hebben met de erfenis van Calvijn in zijn meest heidense vorm. Komt dat dus vooral (niet) zien.

 

Achterwaarts          Voorwaarts

 

Geplaatst: Zondag 17 november 2019 - 0 reacties(s) [ Reactie ] - 0 trackback(s) [ Trackback ]
Categorie: Digitaal Waardevol Jongbejaard Monument

▄▄  Schelf 2018 - HOME

 

Sociaal Culturele Hoofdstad Europa Leeuwarden Friesland 2018

Digitaal Waardevol Jongbejaard Monument / Afterparty


alt

 Elliptical Big Bang (fractal) 

Digitale technieken - Kreaterbureau VULKAAN


Achterwaarts          Voorwaarts

  Dutch Volcano - HOMER

alt