Statistieken
Type gebruiker:Standaard gebruiker
Netwerk:DWJM
Profiel Bekeken:9236 x profiel bekeken
Vrienden:25 vrienden
Bijgewerkt:8 jaar geleden
Aanmeldingsdatum:Vrijdag 25 september 2009
Groepen (3)
Schouwburg De Lawei , Simmerdeis 2010 , www.makelaarswerk.eu
Persoonlijke kalender
Profiel
Mijn vrienden
Reacties
Evenementen
 
Persoonlijke informatie
Voornaam / naam bedrijf:
Alarda / De Paladijn
Achternaam :
Leeftijd: (45 jaar)
Geslacht:
Woonplaats:
Drachten
Relatie:
Single
Werk / studie:
Advies over woningdecoratie, en natuurlijk bloemen en planten
Interesses / hobby's:
I kheb een breede interesse in de mens, wat dieper op de dingen in het leven ingaan, voor de rest vind ik lezen erg fijn, in een goed boek kan ik echt helemaal verdwijen ....of helemaal in opgaan, dat ik het adem en leef.
Mijn werk is mijn hobby, kan erg genieten van bloemen en wat ik er mee kan, vind het dan ook heel erg fijn om iets voor mensen te mogen maken, goed luisteren en dan creeeren. Mensen onmoeten vind ik fijn. En de wintersport heeft mijn hart net zo als op het water zijn met een zeiltocht. Wordt ik als een kind zo blij van. en mag graag voor mijn vrienden koken, wel op mijn eigen manier, maar de gezelligheid wvind ik dan het belangrijkst.
Lijfspreuk :
een dag niet gelachen is een dag niet geleefd.
Films / series:
heb in mijn leven wel een paar mooie en goede films gezien, cry freedam.......blood diamont....enz...het liefst waar gebeurd. en serries, tja het is dan toeval als ik thuis ben en tv kijk, wat er voor is.......
Muziek:
ik ben erg breed in mijn muziek interesse, van pop naar jazz, maar ook dance....tja, wat zal ik zeggen....dus heel veel
Wat doe jij voor Drachten:
Ik maak Drachten mooier met bloemen, planten en decoraties, praat met mensen en luister graag.....en hoop dat ik mijn steentje kan bijdragen door ergens te komen, en genieten van georganiseerde dingen.
Even voorstellen:
Ik ben Alarda Rebbers, woon al mijn hele leven in Drachten en ook al aan de Stationsweg. Vind het hier fijn wonen. ben al 20 jaar actief bezig met mijn vak bloemist....... heb januarie 2010 pcecies 10 jaar mijn zaak aan de stationsweg, hier voor had ik een woonwinkel dDe Paladijn. die heb ik 8 jaar met veel pelzier mogen runnen....mijn hart licht dan ook bij het complete plaatje, huis gezellig maken, van Decoratie en bloemen en planten.....voor de rest ben ik actief lid van de jci...en vind het fijn om mensen te ontmoeten.
Website: