Geplaatst: Zaterdag 23 november 2019 - 0 reacties(s) [ Reactie ] - 0 trackback(s) [ Trackback ]
Categorie: De bloggende gast

▄▄  Schelf 2018 - HOME

 

Sociaal Culturele Hoofdstad Europa Leeuwarden Friesland 2018

Dit wordt jouw medium / Gasten

 

Reageren op DWJM Sociaal

Wie niet weet dat Ove M Onze vaste e-Mailer is, komt hier te weinig. Ove M is een bijzonder mens. Allereerst is hij onverbeterlijk. Hij blijft signaleren dat er nauwelijks reacties binnenkomen op DWJM Sociaal. Dat klopt. Maar zelf zou hij daar iets aan kunnen doen. Namelijk door te reageren op en via DWJM Sociaal. Hij is in het bezit van een account; dus wat let hem? Maar stelselmatig blijft hij reacties lanceren per e-mail. Die wij zo nu en dan weer delen op DWJM Sociaal.

 

Hangt de spin op de kop?

Ook houdt Ove M vast aan zijn reactie op de foto van de spin. Het liefst ziet hij het dier in opgeleukte discotinten in zijn web hangen. Hapklaar opgediend voor elke voorbijkomende gevederde vriend. Gaan we niet doen. Los daarvan meent Ove, dat de foto op de kop staat. Nou neu, de meeste spinnen hangen nu eenmaal zo in hun web. Dan kunnen ze snel aan een draadje abseilen, als er gevaar dreigt. Ja maar, die lucht onder in beeld dan? Tja. Dat zou je een luchtspiegeling kunnen noemen. Of een waterspiegeling. Of een luchtwaterspiegeling.

 

In het verdomhoekje

Gelukkig weet Ove M een heel speciaal plekje te geven aan DWJM Sociaal: in het verdomhoekje onder de populieren. Maar waar moeten wij dat zoeken? Misschien komt het door de enge berichten die Ove vaak op zijn scherm krijgt, als hij DWJM Sociaal bezoekt. Onze tip: probeer eens een andere browser. Firefox kan prima uit de voeten met DWJM Sociaal, in tegenstelling tot een browser als bijvoorbeeld Google Chrome.

 

In eigen voet geschoten

Tot slot hebben wij een pijnlijke voet. Want door hier verslag te doen van de e-mailreacties van Ove M, leggen we hem natuurlijk wel in de watten. Luiheid ligt op de loer. Zo stuurt hij ons intussen al complete onderwerpen toe. Mogelijk met de stille hoop dat wij ook die op DWJM Sociaal gaan zetten. Helaas Ove, dat is een brug te ver. Dat wij alsmaar jou reacties delen via deze site is tot daar aan toe. Maar jouw blogs: die gaan wij mooi niet schrijven. Echt niet.

 

Achterwaarts          Voorwaarts

0adske - HOME

alt

 

Geplaatst: Dinsdag 13 maart 2018 - 9 reacties(s) [ Reactie ] - 0 trackback(s) [ Trackback ]
Categorie: De bloggende gast

▄▄  Schelf 2018 - HOME

 

Sociaal Culturele Hoofdstad Europa Leeuwarden Friesland 2018

Dit wordt jouw medium / Gasten

 

13 maart 

 

Een mooie dag. Een dag om mens te zijn. Gewoon met alles erop en eraan.

En lief te zijn voor jezelf en anderen.

Voorbij de ruis. En misschien kunnen we vandaag samen gaan zingen of muziek maken.

Gewoon voor het plezier en omdat muziek verbindt.


En anders lekker muziek luisteren.

Of een musical ervaren, life of dvd.

 

Misschien ga ik vanavond The sound of music maar es even bekijken.

Of: As it is in Heaven.

 

Ja, leuk. Ik ben jarig vandaag en ga het leven vieren.

 

Fijne dag allemaal!

 

X Greetje

  

0adske - HOMER

alt